Treenaillaan nyt tämä kesäaika ihan täällä Piikkiössä ystäväni ja lenkkikaverini Katin "komennuksessa". Eilen oltiin ekaa kertaa Katin pellolla.

Paavo harjoitteli hieman paikkamakuuta, jossa meille kotiläksyksi perusasennosta maahan jättäminen ja mun välimatkan lisääminen paikkamakuussa olevaan koiraan. Tätä kun ollaan melko vähän treenattu ja lähinnä ruokakupin kanssa kotona. Tänään Paavo jaksoi keskittyä paremmin, kun omalla pihalla koitettiin makailla. Otettiin pari kertaa paikkaistumista myös.

Seiso-käskyä pitää myös harjoitella, koska poitsun peppu menee tosi herkästi alas, jos jätän sen seisomaan. Pari kertaa otettiin uutena leluruutua, mutta Paavon mielestä mun taskussa olevat makkarat olivat kiinnostavampia. Voisin koittaa kotona namien kanssa ruutuun lähetystä... Tai sitten laitan Paavon rakastaman Kalle-jääkarhun ruutuun. Puolet nurmikosta jäi vielä ajamatta, koska ilma oli tänään niin lämpöinen... Mutta pitää lainata törpöt jostain ja koittaa tuota.

Jotain muutakin taidettiin harjoitella, mutta tuossa tärkeimmät. Ja ai niin, metallikapulaa en saanut Paavoa ottamaan suuhunsa. Joten siinä riittää tekemistä. Mutta uskon sen onnistuvan pikkuhiljaa namipalkkauksella, niin ahne tuo kuitenkin on. Noutoa harjoiteltiin tänään vähän kepillä, mutta helposti alkaa järsimään. Pitäisi hommata "virallinen" kapula, jota ei saisi sitten yhtään järsiä. Pallon kanssa käteen nouto onnistuu paljon paremmin.

PAAVO UI! Käytiin eilen Katin ja koirien kanssa Piikkiön lahdella ja Paavo meni ihan kunnolla uimaan kepin perässä. Hienoa!