On vähän ollut kiirusta, enkä ole ehtinyt kirjoittelemaan kuulumisia tänne. Viime viikon olin täydet tunnit ryhmiksessä lapsia hoitamassa sekä samanaikaisesti TYKSissä lastenklinikalla työharjoittelussa. Nyt jatkuu työharjoittelu vielä n. 5 viikkoa, mutta rahatöitä ei ole tiedossa. Lastenklinikalla on ollut ihan mukavaa, varsinkin ihan pienten parikiloisten kirppujen hoitamisesta nautin kovasti. Ihana nukuttaa niitä sylissä ja hoivailla =) aah!

Ai niin, pitääkin lisätä tuohon informaatiolaatikkoon, että tämä on myös uuden vauvan, Paavo-parsonin blogi. Meille tuli helmikuun 3. Porista kennel Beleriadista aivan ihana pikkuinen poikapentu. Rockyn kanssa tulevat todella hyvin toimeen, parhaillaankin leikkivät vetoleikkiä tuossa vieressä. Ovat hyviä leikkikamuja toisilleen.

Sellasta, ja eilen aloitettiin Rockyn kanssa uusi harrastus, eli pelastuskoiratoiminta. Tai ei Rocky vielä ole päässyt lajiin tutustumaan, mutta minä olin eilen teorialuennoilla ja tänään menen tutustumaan rauniojuttuihin. Lauantaina sitten Roksun kanssa raunioille =) Saa nähdä miten menee, tai kyllähän se kaikesta menosta tykkää...mutta jatkossa voi ongelmaksi muodostua Rockyn riistaviettisyys ja autojen jahtaaminen. Kun sitten peruskurssilla pitää jo olla vapaana. Metsässä se onnistuu, eikä mene kauaksi, mutta jos treenipaikka on autotien vieressä niin ei hyvää heilu. Aattelinkin aloittaa Rokin kanssa, mutta heti kun Pavetskin on isompi, otan sitten sen mukaan.

Jaahas, nyt täytyy lähteä sinne raunioille, mutta ihan mukavalta vaikuttaa tämä uusi harrastus. Kirjoittelen lisää kunhan opin taas uutta sieltä. Ja Paavosta pitää tarinoida myös. Pitäisi opettaa sille kaikennäköistä, istua jo osaakin.. on nopea oppimaan, mutta äitiliini on ollut huono äiti ja vähän kotona...